FITNESS

Mensen kiezen voor Coret Fitness vanwege:

  • De centrale ligging in de wijk Parijsch en in zwembad “de Waterlinie”.
  • Omdat we luxe en kleinschalig zijn, het niet lawaaierig maar rustig is.
  • Het belangrijkste argument; goede begeleiding door deskundige fysiotherapeuten en fitness trainers

Het werkt als volgt:

U krijgt een intake. U kunt kiezen uit een standaard intake of een intake Plus (vanaf 16 juni 2019) . De standaard intake behelst een introductie gesprek waarin we elkaar leren kennen, we meten een aantal basis gegevens van uw gezondheid, u krijgt uitleg over de apparaten en we maken een schema waarmee u kunt starten. Tevens krijgt u uitleg over “Virtuagym”, het online-systeem waarmee wij u mee kunnen monitoren en waarmee u toegang krijgt tot het digitale platform waarmee u uw aktiviteiten kunt checken en bijvoorbeeld een kopje koffie kunt afrekenen.

de intake Plus is het zelfde alleen zijn de fysieke metingen exclusiever en krijgt u een VO2 max meting. Dit is een meting waarbij we middels een fiets test uw in- en uitademing meten om zodoende uw conditie te bepalen.

Na de intake koopt u een abonnement, onze abonnementen betaalt u per maand / half jaar / jaar en kunt u dito opzeggen

Personal training: 1 op 1 training met een personal trainer is ook mogelijk, een uur lang onder begeleiding sporten om zo de juiste accenten te leggen op uw training. (vanaf 16  juni 2019)

Small Group Training: in een kleine trainen onder begeleiding van een personal trainer behoort ook tot de mogelijk heden, samen met je vrienden of vriendinnen! (vanaf 16 juni 2019)

Kosten

Intake: 30,- euro , eenmalig.

intake Plus: (vanaf juni 2019)

Fitness abonnement: 27,50- euro , per maand.

Personal training: (vanaf juni 2019)

Small Group Training: (vanaf juni 2019)

Betaling geschiedt via automatische incasso.

JUNI 2019

We gaan verhuizen, aan de Prijsseweg verhuist de fitness naar de beneden verdieping! We maken van de fitness een op zich zelfstaand bedrijf: “Coret Fitness, Personal Training en Small Group Training”. De fitness wordt dus groter en uitgebreid. Een grotere ruimte geeft plaats aan meer toestellen, ook weer van Technogym en er komt ruimte voor Personal- en Small Group Training. Er komt een gedeelte waar je kunt relaxen na ’t sporten met een kop koffie! Ook de openingstijden worden ruimer! De hele woensdag komt erbij en de zaterdag ochtend. Aan onze principes houden we vast; kleinschalig; een kleine, exclusieve club! We leveren hoge kwaliteit in begeleiding van onze fysio’s, en in apparatuur! We zijn volop bezig met de verbouwplannen en zoals u van ons mag verwachten wordt het weer iets moois en aparts. Een ruimte waarin de Coretsfeer behouden blijft, gezellig, maar met klasse en uitstraling! Kortom, nog even geduld!