FITNESS

Mensen kiezen voor Coret Fitness vanwege:

  • De centrale ligging in de wijk Parijsch en in zwembad “De Waterlinie“.
  • Omdat we luxe en kleinschalig zijn, het niet lawaaierig, maar rustig is.
  • we een 18+ beleid hebben, je moet ouder dan 18 jaar zijn! (onder begeleiding van een ouder kan er een uitzondering gemaakt worden maar dit in overleg met ons)
  • Het belangrijkste argument; goede begeleiding door deskundige fysiotherapeuten en fitnesstrainers.

Het werkt als volgt:

U krijgt een verplichte intake. U kunt kiezen uit een standaard intake of een intake Plus (vanaf september 2019). De standaard intake behelst een introductiegesprek, waarin we elkaar leren kennen, we een aantal basisgegevens van uw gezondheid meten, u uitleg krijgt over de apparaten en we een schema maken waarmee u kunt starten. Tevens krijgt u uitleg over “Virtuagym”, het online-systeem waarmee wij u kunnen monitoren en waarmee u toegang krijgt tot het digitale platform, waarmee u uw aktiviteiten kunt checken en bijvoorbeeld een kopje koffie kunt afrekenen.

De intake Plus is hetzelfde, alleen zijn de fysieke metingen exclusiever en krijgt u een VO2 max meting. Dit is een meting waarbij we middels een fietstest uw in- en uitademing meten om zodoende uw conditie te bepalen.

Na de intake koopt u een abonnement, onze abonnementen betaalt u per maand / half jaar / jaar en kunt u dito opzeggen.

Personal training: 1 op 1 training met een personal trainer is ook mogelijk, een uur lang onder begeleiding sporten om zo de juiste accenten te leggen op uw training. (vanaf 17  juni 2019).

Small Group Training: in een kleine groep trainen onder begeleiding van een personal trainer behoort ook tot de mogelijkheden, samen met je vrienden of vriendinnen! (vanaf 17 juni 2019).

Kosten

Intake: 30,- euro , eenmalig.

Intake Plus: (vanaf juni 2019)

Fitness abonnement: 27,50- euro , per maand.

Personal training: (vanaf juni 2019)

Small Group Training: (vanaf juni 2019)

Betaling geschiedt via automatische incasso.

JUNI 2019

We gaan verhuizen, aan de Prijsseweg verhuist de fitness naar de benedenverdieping! We maken van de fitness een op zich zelfstaand bedrijf: “Coret Fitness, Personal Training en Small Group Training”. De fitness wordt dus groter en uitgebreid. Een grotere ruimte geeft plaats aan meer toestellen, ook weer van Technogym en er komt ruimte voor Personal- en Small Group Training. Er komt een gedeelte waar je kunt relaxen met een kop koffie na het sporten! Ook de openingstijden worden ruimer! De hele woensdag komt erbij en de zaterdagochtend. Aan onze principes houden we vast; kleinschalig; een kleine, exclusieve club! We leveren hoge kwaliteit in begeleiding van onze fysio’s, en in apparatuur! We zijn volop bezig met de verbouwplannen en zoals u van ons mag verwachten wordt het weer iets moois en aparts. Een ruimte waarin de Coretsfeer behouden blijft, gezellig, maar met klasse en uitstraling! Kortom, nog even geduld!