FITNESS

Mensen kiezen voor ons omdat we kleinschalig zijn en het bij ons niet lawaaierig maar rustig is, de apparaten van hoge kwaliteit (technogym) zijn en omdat we aandacht voor u hebben!

Fitness bij Coret Fysiotherapie werkt als volgt:

U krijgt een intake van ongeveer een half uur waarin we elkaar leren kennen. Wij het een en ander bij u meten, denk aan BMI en gewicht, en daarna leggen we u de apparaten uit. Na de intake bent u vrij om tijdens de openingstijden van de praktijk bij ons te komen fitnessen.

Tevens is er de mogelijkheid om op donderdag morgen mee te doen met onze Aqua-Vitaal les. Fitness in een groep in het warme water op muziek. Ideaal wanneer sporten “op het droge” niet (meer) gaat. En als je Zwanger bent kun je op zaterdag ochtend mee doen met de Zwangerfit-Aqua les. Lees meer hierover onder het kopje Aqua Fitness.

Kosten

Intake: 30,- euro , eenmalig.

Fitness abonnement: 27,50- euro , per maand.

Fitness abonnement in combinatie met een zwemabonnement (af te sluiten bij zwembad “de Waterlinie”): 17,50- euro per maand.

Aqua-Vitaal: 8,- euro per les, 75,- euro voor een tien-lessen knipkaart.

Zwangerfit-Aqua: 10,-euro per les en 90,- euro voor een tien-lessen knipkaart.

Betaling geschied via automatische incasso.

JUNI 2019

We gaan verhuizen, aan de Prijsseweg verhuist de fitness naar de beneden verdieping! We maken van de Fitness een op zich zelf staand bedrijf: “Coret Fitness, Personal Training en Small Group Training”. De Fitness groeit uit zijn jas dus is het nu de tijd om door te schakelen. Een grotere ruimte geeft plaats aan meer toestellen, ook weer van Technogym en er komt ruimte voor Personal- en Small Group Training. Tevens een gedeelte waar je kunt relaxen na ’t sporten met een kop koffie! Ook de openingstijden worden ruimer! De hele woensdag komt erbij en de zaterdag ochtend. Aan onze principes houden we vast: kleinschalig: een kleine, exclusieve club! Hoge kwaliteit: in begeleiding o.a. fysio’s, en in apparatuur! We zijn volop bezig met de verbouw plannen en zoals u van ons mag verwachten wordt het weer iets moois en aparts. Een ruimte waar in het prettig vertoeven is zonder lawaai, “gillende” jongeren maar met klasse en uitstraling! kortom, nog even geduld!