Hormonenfit

Barst je wel eens uit het niets in tranen uit? Val je uit tegen je partner of kinderen zonder duidelijke reden? Dreef je vannacht weer eens je bed uit vanwege opvliegers of heb je iedere maand last van je menstruatie? Grote kans dat schommelende hormonen de boosdoener zijn.

Hoor je als je vertelt over jouw overgangsklachten, zwangerschapswens, bijwerkingen op anticonceptie, je pijnlijke menstruatie of PMS klachten “dat hoort er nou eenmaal bij’’? Dan is dat heel erg jammer. Grote kans namelijk dat er aan dit soort hormonale klachten goed iets te doen is. Als hormoonspecialist (link Nicole Coret-van den Berg) ben ik gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem, zoals de overgang of de menstruatie. Ik jou dus juist goed helpen met je problemen rond de menopauze, je menstruatie of je zwangerschap! Blijven rondlopen is vaak helemaal niet nodig.

Voor alle vragen of klachten over hormonen ben ik de specialist voor jou. Door middel van gerichte adviezen, een concreet behandelplan, het inzetten van gericht onderzoek en interventieprogramma’s, zorg ik dat jij je weer snel goed voelt. Tijdens het consult met mij staat rust en persoonlijke aandacht centraal. Samen gaan we op zoek naar een behandeling die bij jou past en zorgen we er voor dat je je weer fit voelt, Hormonenfit.
Het eerste consult duurt een uur en kost 85 euro het vervolg consult duurt 30 minuten en kost 43 euro.

Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Direct aanmelden

Nicole Coret-van den Berg
Naast algemeen en bekkenfysiotherapeut heb ik vorig jaar mijn opleiding afgerond bij Care for women en cursussen gevolgd bij de hormoonfactory van Ir. Ralph Moorman. Ik ben nu ook specialisatie op het gebied van vrouwen en hun hormonen, volgens mij een goede toevoeging bij bekkenproblematiek.