Wat goed, dat u op deze pagina kijkt. Dat wil zeggen dat u echt iets aan uw levensstijl wilt gaan veranderen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat het nu echt lukt!

Als u in de maanden september of oktober start met Slimdiet of Personal Training sport u gratis in onze moderne fitnessfaciliteiten. Dat is dus al een korting van 32,50 per maand. Ook als u nu start is de intake gratis en berekenen we geen inschrijfgeld, dit is nog eens een korting van 30 euro.

Twijfel niet langer en start vandaag nog, meld u aan 0345524644/2 of 3, of mail naar coretfitness@hotmail.com met naam en telefoonnr dat bellen we u terug voor een vrijblijvende afspraak.

Voor meer informatie over de inhoud van personal training of slimdiet kijk op de desbetreffende pagina.

Wat zijn de voorwaarden:

  • U start in september of oktober
  • Als u start met slimdiet mag u bij ons sporten in fase 1 en 2 waarbij u de aanbevolen aantal zakjes slimdiet van Coret afneemt. In Fase 1 zijn dit 7 doosjes (vrouw) en 8 doosjes (man) per week, bij fase twee is dat 1 zakje minder per week. Ook worden de multi vitamines bij Coret gekocht.
  • Stopt u eerder met de slimdiet dan stopt automatisch ook het fitness abonnement. Wilt u wel blijven sporten dat wordt het abonnement bedrag 32,50 euro
  • U neemt een half jaar of een jaarcontract voor personal training.
  • Na deze tijd kunt u zelf kiezen een abonnement te nemen voor de fitness of te stoppen. U heeft geen opzegtermijn voor het fitness abonnement  wel voor de personal training.
  • De groepslessen vallen hierbuiten, wilt u hieraan deelnemen dan gaat dit met een rittenkaart.