Aqua fysio vitaal

Wat is Aqua fysio vitaal?
Vanaf nu iedere woensdag van 9.30 tot 10.15 uur in Zwembad de Waterlinie in Culemborg. De eerste les is altijd een proefles, dus laat je niet tegenhouden en kom het gewoon een keer proberen. Meld je aan via info@fysiotherapiecoret.nl

Aqua Fysio Vitaal is een zwemactiviteit voor mensen van iedere leeftijd die fit willen worden of blijven. Tijdens onze Aqua-vitaal lessen wordt in een aangename watertemperatuur van 32 graden vooral aan beweeglijkheid en uithoudingsvermogen gewerkt. De oefeningen worden veelal gegeven op muziek onder leiding van een fysiotherapeut op de kant en met verschilende lesmaterialen.

Voor de les hoeft u de zwemkunst niet machtig te zijn, deze worden namelijk in ondiep water gegeven.

De kans op blessures is klein, alle oefeningen worden ook in een dusdanige vorm aangeboden zodat deze voor iedereen goed te beoefenen zijn. De lessen zijn daardoor ook goed toegangelijk voor mensen met klachten. Denk hierbij aan reuma, fibromylagie, arthrose, chronische pijn etc. Het water in het bad zorgt er bovendien voor dat uw spieren warm en soepel blijven.

Ook mensen die niet (goed) kunnen zwemmen, kunnen dus zonder problemen meedoen. U werkt aan een verantwoorde manier aan een gezond lichaam.

Inspanning en gezelligheid gaan samen, begeleid door muziek.

Een abonnement van 10 lessen (drie maanden geldig, vakanties uitgezonderd) kost €75,00. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen: dit kost € 8,00 per les. Bij het deelnemen aan Aqua Fysio Vitaal is er de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze fitnessfaciliteiten tegen gereduceerd tarief (lokatie Waterlinie en Parijsch, 12,50 euro in de maand ipv 32,50 euro).

Voor meer informatie of een proefles graag aanmelden; bel 0345-524644 of mail info@fysiotherapiecoret.nl