Prijslijst

Fitness

Bij ons sport u al voor 32,50 per maand.

Daarmee kunt u onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten op beide locaties (Prijsseweg en Multatulilaan). U krijgt een persoonlijk account in Virtuagym, waarin u uw persoonlijke work out in krijgt en waar u uw resultaten in kunt bijhouden. Ook mag u gratis gebruik maken van onze koffiecorner.

We hebben geen jaarcontracten en het abonnement is vanaf de start per maand opzegbaar (u heeft 1 maand opzegtermijn)

U bent wel verplicht een intake te doen deze is eenmalig 30 euro.

start vandaag nog en neem contact met ons.

Personal Training

Wij geloven dat elke euro die op deze manier in u zelf steekt niet teveel kan zijn. Mocht u interesse hebben in personal training neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een gratis informatie gesprek, waarin we uw wensen en onze mogelijkheden met u bespreken.

Wilt u het eens ervaren?  Voor 45 euro heeft u 3x een PT les van een half uur.

U kunt 1:1 personal training krijgen maar ook met meerdere personen. Een vrienden- of vriendinnenclub, met uw partner etc.

1x PT van een uur in de week al voor 249 euro per maand, met zijn tweeën 149 euro per maand PP.

Small group Fitness

Voor deze lessen (Body Shape, Pilates, Functionele Training)  maken we gebruik van losse les of rittenkaarten. Deze kunt u zelf kopen in de webshop van Virtuagym. U heeft de keuze tussen een:

1 rit van 10 euro

5 rittenkaart 50 euro

10 rittenkaart van 90 euro

25 rittenkaart van 200 euro

De kaart is voor de verschillende groepen (behalve voor de Aqua Vitaal)  te gebruiken maar is wel persoonsgebonden.

Koopt u een 10- of 25 rittenkaart dan krijgt u korting op uw fitness abonnement. U betaald dan nog slechts 12,50 per maand voor uw abonnement. Heeft u nog nooit bij ons gesport dan bent u wel verplicht een intake te doen, deze kost u eenmalig 30 euro.

Voor de Aqua Vitaal hebben we een ander tarief:

10 rittenkaart van 75 euro, deze is 3 maanden geldig

Ook kunt u een losse les kopen via de webshop van Virtuagym, dit is 8 euro per les

Deze kaart is alleen te gebruiken voor de aqua vitaal en niet voor de andere groepslessen.

Koopt u een 10 rittenkaart dan krijgt u korting op uw fitness abonnement. U betaald dan nog slechts 12,50 per maand voor uw abonnement. Heeft u nog nooit bij ons gesport dan bent u wel verplicht een intake te doen, deze kost u eenmalig 30 euro.

De kaart is voor de verschillende groepen (behalve de kaart van Aqua Vitaal)  te gebruiken maar is wel persoonsgebonden.

Heeft u nog nooit bij ons gesport dan bent u wel verplicht een intake te doen, deze kost u eenmalig 30 euro.

Alle abonnementsvormen en kaarten worden geïncasseerd met automatisch incasso. uitgezonderd de losse lessen die in de webshop gekocht worden.

Alle kaarten zijn een bepaalde tijd geldig. Zeker voor de pilates en body shape, het is de bedoeling dat u met de kaart met regelmaat komt.