Floor zwangerschaps- en hersteltrainingsprogramma

FLOOR ZWANGERSCHAPSTRAINING en HERSTELTRAINING

Wat is het?

FIT,VOORBEREIDING en VOL VERTROUWEN bewegen rondom de zwangerschap; vanaf het eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecologische termijnecho ben je van harte welkom om met ons mee te komen trainen. Instappen kan op ieder moment, je kunt doortrainen zolang jij wilt en dat kan vaak gewoon tot de uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen en de lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van kracht, stabiliteit en conditie maar altijd afgestemd op jouw niveau.

Waarom?

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je juist ook meedoen als je last van jouw bekken of andere klachten hebt. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en we hebben binnenhuis ook een geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Wilt u na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Dan bent u vanaf 3 weken na de bevalling of 6 weken na een keizersnede van harte welkom.

De training

Tijdens de les komt er ongemerkt al veel te sprake over de bevalling, de kraamtijd en het beginnende moederschap, met de daarnaast de mogelijkheid om de cursus FLOOR BEVALLINGSVOORBEREIDING te doen.

De lessen worden wekelijks gegeven op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur locatie Prijsseweg 77 door Sanne Wollfenbuttel.

De lessen worden met credits betaald een 10 rittenkaart is 130 euro een 5 rittenkaart 70 euro een losse les 15 euro. Als je aangemeld bent kun hje deze zelf kopen in de VG webshop.

Sommige verzekeraars vergoeden een deel van de kosten

Lijkt het je leuk met gelijkgestemde te trainen, ervaringen uit te wisselen en ondertussen ook nog aan je gezondheid van jezelf en je kindje te werken meld je dan nu aan voor een proefles.

FLOOR loopt met je mee.

Direct aanmelden