Beste sporter,

Jammer dat u wilt stoppen bij ons met sporten. . Zoals in de voorwaarden beschreven staat hebt u 1 maand opzegtermijn. dit geldt altijd vanaf de eerste van de maand. Meldt u zich 10 januari af dan is februari u opzegtermijn, er wordt dan nog eenmalig het abonnements geld geïncasseerd. Dit kan alleen schriftelijk of per per mail    Meld je hier af. Dit kan ook niet met terugwerkende kracht. Mocht u binnen een week geen bevestiging hebben gekregen neem dan aub nogmaals contact met ons op met uw eerste mail dan geldt natuurlijk die datum.

U kunt uw abonnement ook voor langere tijd (langer dan twee weken) pauzeren. Ook dit moet u schriftelijk of per mail aan ons doorgeven. Het is dan belangrijk dat u de begin datum van de pauzering en de einddatum vermeld. (bijv van 1 januari tot 4 maart ) Ook dit kan niet met terugwerkende kracht. U moet dan ook de einddatum in de gaten houden want vanaf die tijd gaat het abonnement weer lopen en krijgt u ook weer een incasso. Ook geldt na een pauzering nog steeds een opzegtermijn van 1 maand, misschien komt u niet meer maar u krijgt dan toch nog eenmalig een incasso). Wilt u toch weer eerder komen sporten, dan kan we kunnen het abonnement meteen weer activeren.

Het kan voorkomen dat u het abonnement wil pauzeren maar dat er net een incasso geweest is van die maand. U moet dit bedrag dan niet storneren dit bedrag wordt berekend met de daarna eerst komende incasso.

Voor vragen, afmelden of pauzeringen doorgeven coretfitness@hotmail.com