Fitness

De Fitness is kleinschalig, sfeervol en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. We gaan samen met u op zoek wat de beste manier is om uw doelstellingen te behalen. We hebben allerlei middelen om dit te realiseren, denk hierbij aan persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s en online ondersteuning. Ook is door de samenwerking met fysiotherapie Coret mogelijkheid om snel aanpassingen te doen aan trainingsschema’s bij overbelasting of blessures. Wat u ook wilt bereiken, betere gezondheid, afvallen, trainen voor een marathon of sport specifiek bij ons bent u op het juiste adres.

Mensen kiezen voor Coret Fitness vanwege:

  • De centrale ligging in de wijk Parijsch en in zwembad “De Waterlinie“.
  • Omdat we luxe en kleinschalig zijn, het niet lawaaierig, maar rustig is.
  • we een 18+ beleid hebben, je moet ouder dan 18 jaar zijn! (onder begeleiding van een ouder kan er een uitzondering gemaakt worden maar dit in overleg met ons)
  • Het belangrijkste argument; goede begeleiding door deskundige fysiotherapeuten en fitnesstrainers.

We werken met het online fitness platform Virtuagym. Iedereen die sport bij Coret Fitness krijgt een gratis App account. Via deze app kan je je voortgang bijhouden, voeding en trainingsschema bijhouden en inschrijven in de Small Group training.

We zijn meer dan alleen fitness, we bieden ook personal training, pilates, functionele training en hydrotherapie aan.

Voordat u start met de fitness is er een verplichte intake. Hierbij wordt er gekeken of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden, stellen we doelen op, meten we bijv gewicht en bloeddruk, leggen we u onze regels en apparaten uit en maken we een persoonlijk workout schema.

Wat houdt u nog tegen? Start vandaag nog en neem contact met ons op.

Direct aanmelden