Wat is Echografie?

Coret Fysiotherapie heeft sinds 2009 als een van de eerste praktijken in Culemborg een echografie apparaat. Janneke Hoeksma, Marc Mommer en Nicole Coret hebben hiervoor een opleiding gevolgd. U kunt bij ons altijd snel terecht om een diagnostische echo te laten maken.

Echografische beeldvorming is een zeer bruikbare methode om scheurtjes in spieren, banden, kapsel en zelfs botten zichtbaar te maken. Met name als patienten komen met sportletsel gebruiken we het vaak om zichtbaar te maken wat er aan de hand is en om prognostisch iets zinnigs te kunnen zeggen over het te verwachten herstel!

Zoals u kunt zien op de foto’s in het kader hiernaast hebben we in de echo-kamer een groot tv-scherm hangen waar het echo apparaat op aangesloten is. Op dit grote scherm kunt u als klant goed meekijken en kan de therapeut goed aanwijzen wat zijn bevindingen zijn!

We gebruiken geen apart tarief voor het gebruik van het echo-apparaat, het valt bij ons gewoon binnen de fysiotherapeutische behandeling! Geen extra kosten voor u dus!