Pilates

Kom in evenwicht en behaal een soepel lichaam met Pilates bij fitness Coret! De Pilatesmethode is een zachte en effectieve bewegingsvorm, waarbij het creëren van een sterk spiersysteem en een evenwichtig en soepel lichaam centraal staan. Je activeert spieren die je niet zoveel gebruikt en zorgt voor verlichting bij overbelaste spieren.

Het volgen van Pilates lessen geeft je meer spierkracht, meer flexibiliteit en meer controle over je lichaam.  Het is de ideale workout voor het trainen van je gewrichten, je buikspieren en je core stability. Daarnaast verlicht het eventuele rugpijn en verbetert je sportieve prestaties in het algemeen. Pilates draagt ook bij aan je longcapaciteit en zorgt voor een gezondere lichaamshouding.

Bij Coret Fitness ligt de focus op techniek, veiligheid en heldere aanwijzingen voor optimale bewegingen. We starten met de basis oefeningen van Pilates en breiden deze rustig op eigen niveau uit. Zodat er voor iedereen jong of oud, man of vrouw vooruitgang te voelen is.

De les vindt plaats op de Prijsseweg. Op dit moment is er geen avondles alleen een les op woensdag ochtend deze zit helaas vol, maar mocht je interesse hebben mail gerust dan zetten we u op de wachtlijst.

Pilates zelf ervaren kom dan meedoen met een proefles. Meld je hier aan.

Direct aanmelden