Fysiotherapie

Fysiotherapie Coret levert sinds 2000 fysiotherapie in Culemborg, en naast fysiotherapie ook vele specialisaties zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, oedeemtherapie en oncologie fysiotherapie. Ook voor dry needling, tapen of echo diagnostiek kunt u bij ons terecht. Wij behandelen kort en effectief waar mogelijk en langdurig en intensief waar nodig.

U kunt met alle klachten van het houdings- en bewegingsapparaat bij ons terecht. Met zoveel specialisaties in huis is er altijd wel iemand die u goed kan behandelen. Bij klachten kunt u denken aan spier- en gewrichtsklachten, sportblessures, pijn in de rug, mobiliteit -en of pijn problematiek in de schouder, hand, knie etc, maar ook behandelen we u graag na een operatie van knie, heup of ander gewricht.

Met het bezit van een grote oefenzaal is het ook mogelijk uw revalidatie bij ons door te vervolgen na een revalidatie of ziekenhuis opname.
Fysiotherapie Coret is de enige fysiotherapeut in de omgeving die ook hydrotherapie aanbiedt na bijvoorbeeld een operatie, bij artrose, neurologische problematiek of na revalidatie.

Wij hebben in Culemborg 2 lokaties, in Culemborg oost in zwembad “de Waterlinie”en in de nieuwbouwwijk Parijsch aan de Prijsseweg 77. We zijn dus altijd dicht bij u in de buurt. Indien medisch noodzakelijk behandelen wij ook aan huis.

Om u een zo optimaal mogelijke behandeling te geven naar de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied scholen wij regelmatig bij, zodat wij u gericht en doelmatig van dienst kunnen zijn.

Direct aanmelden

Coret Fysiotherapie heeft twee lokaties in Culemborg. In Culemborg Oost in zwembad “De Waterlinie” en in de nieuwbouwwijk Parijsch aan de Prijsseweg 77.
 
 

Meer over fysiotherapie

Is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds uw houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de Manueel Therapeut een aantal specifieke technieken, die in de gewrichten kunnen worden toegepast.

Meer over manuele therapie

Bekkenfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie, dat zich richt op alle problemen, die in en rond het bekken kunnen voorkomen.
 
 

Meer over bekkenfysiotherapie

Na blessures of operaties moet u revalideren om weer op uw oude sportniveau te komen. Dit vereist specifieke kennis van de fysiotherapeuten en een met fitnessapparatuur uitgeruste praktijk.

Meer over sportfysiotherapie
Over fysiotherapie coret

Dit is een speciale trainingstherapie voor patiënten met een (half)zijdige verlamming. Bijvoorbeeld na een hersenbloeding, herseninfarct of parkinson.
 

Meer over neurorevalidatie

Bij de behandeling, nazorg en revalidatie van kanker worden patiënten vaak geconfronteerd met complicaties, bijwerkingen en anders bijkomende problemen.

Meer over oncologie

Oedeemfysiotherapie is gericht op het verminderen van zwelling (oedeem). Deze zwelling kan veroorzaakt worden door een acuut trauma, operatie of aangeboren afwijking van het lymfesysteem.

Meer over oedeemtherapie
Aquafit culemborg

Als enige praktijk in Culemborg en omgeving kunnen wij u een optimale revalidatie aanbieden na heup-, knie,- of rugoperatie.
 

Meer over hydrotherapie

Dry Needling is een methode, waarbij door middel van het inbrengen van droge, dunne acupunctuurnaaldjes, zogenaamde “trigger points” in de spieren gunstig worden beïnvloed.

Meer over dry needling

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, bloed- en lymfcirculatie stimuleert en ondersteunt.

Meer over medical taping

De handtherapeut is gespecialiseerd in de vaak, complexe problematiek van de onderarm, pols, hand en vingers.
 
 

Meer over handtherapie

Echografie is een beeldvormende techniek die al langer gebruikt wordt naast de MRI, CT-scan en röntgenfoto’s. Het principe van een echo berust op geluid.
 

Meer over echografie

Ook voor sportmassage kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen 0345-524644.
 
 

Meer over sportmassage