Small Group Fitness

Is personal training net een stap te ver? Dan past small group training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep (met je partner of vriendenclub) en ervaar je toch de motivatie, inspiratie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en plezier staan te allen tijde centraal. De tijd kunt u met de coach zelf afspreken.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een geoefende sporter bent of nog nooit gewichten hebt aangeraakt en natuurlijk of je man of vrouw bent. Zolang je maar wilt investeren in je lichaam komt het helemaal goed. En als je de basis eenmaal onder de knie hebt, raak je die niet zo snel meer kwijt. Bij Coret Fitness wordt iedereen op zijn eigen niveau gewaardeerd.

We bieden ook andere groepen aan, alle nog steeds gericht op een evenwichtig en een fit lichaam. Op dit moment bieden we Functionele Training (4x per week), Pilates, BBB (buik,, billen en benen) en Aqua vitaal aan

Voordelen van een Small group training, een stok achter de deur, betaalbaar, plezier door gezamenlijk te sporten, motivatie en begeleiding.

Wilt u een keer meedoen met een proefles of personal training zelf ervaren neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden