Small Group Fitness

yeah!!

We mogen starten met groepen lesgeven wel op de nieuwe normaal, maar oke we mogen aan de bak.

De lessen worden buiten gegeven, er mogen maximaal 9 personen aan deelnemen en een les duurt maximaal 55 minuten (ivm schoonmaken en wisselen). Alle lessen worden weer gegeven. Functionele training op de parkeerplaats PW, Pilates en Yoga een deurtje verder bij Coret in de achtertuin.

Functionele training wordt gegeven op donderdag avond 19.00-19.55 uur en 20.00-20.55 uur, zaterdagochtend 9.00-10.00 uur. Als er meer vraag is dan aanbod komen er uren bij.

Pilates en Yoga zijn op de normale ueren. Helaas zitten deze al bijna vol.

je kan je via Virtuagym inschrijven in het rooster. Credits koop je in de webshop. Ben je nog geen lid en wil je toch een keer meedoen mail ons dan, fitnesscoret@hotmail.com

Is personal training net een stap te ver? Dan past small group training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep (met je partner of vriendenclub) en ervaar je toch de motivatie, inspiratie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en plezier staan te allen tijde centraal. De tijd kunt u met de coach zelf afspreken.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een geoefende sporter bent of nog nooit gewichten hebt aangeraakt en natuurlijk of je man of vrouw bent. Zolang je maar wilt investeren in je lichaam komt het helemaal goed. En als je de basis eenmaal onder de knie hebt, raak je die niet zo snel meer kwijt. Bij Coret Fitness wordt iedereen op zijn eigen niveau gewaardeerd.

We bieden ook andere groepen aan, alle nog steeds gericht op een evenwichtig en een fit lichaam. Op dit moment bieden we Yoga, Functionele Training, Pilates en Aqua vitaal aan

Voordelen van een Small group training, een stok achter de deur, betaalbaar, plezier door gezamenlijk te sporten, motivatie en begeleiding.

Wilt u een keer meedoen met een proefles of personal training zelf ervaren neem dan contact met ons op.