Coret Fysiotherapie, al sinds 2000 de praktijk voor u!

  • Twee lokaties in Culemborg : In Parijsch aan de Prijsseweg 77 en in zwembad de Waterlinie, Multatulilaan 5a.
  • Geen wachtlijst, meestal dezelfde dag nog een consult.
  • Ruime openingstijden ( 07.30 tot 21.30 uur) en behandeling aan huis indien nodig. (verwijzing van arts nodig)
  • Eigen, ruime fitness uitrusting in moderne praktijken.
  • Geen verwijzing nodig van de arts (DTF) en door alle zorgverzekeraars vergoed.
  • Groot team van tien fysio’s met hun eigen specialisme en nauwe samenwerking met andere disciplines. Denk hierbij aan orthopeden, verloskundigen, logopedisten, sport artsen en diëtisten.

Hoe zijn we begonnen…

Na 5 jaar gewerkt te hebben in Zwitserland en IJsland hebben Bart en Nicole in het jaar 2000 de toenmalige fysiopraktijk van Jan Stol overgenomen. Begonnen met zijn tweeën en inmiddels een team met 10 fysio’s en 2 baliemedewerksters.

Ook zijn we sinds 2009 uitgebreid met fitness, die we in 2019 geprofessionaliseerd hebben. Zo hebben we nu een personal trainster in dienst, die u helpt gezond te blijven.Want bewegen wordt steeds belangrijker in ons leven.

Vandaar ook onze nieuwe slogan GEZOND BLIJVEN BEWEGEN, gezond door voeding, blijven door fysiotherapie en bewegen door sport. Fysiotherapie en Fitness Coret biedt u het allemaal aan onder 1 dak.

Innoveren in kennis en behandelmethoden, dat vinden wij belangrijk. Zo zijn we de enige in de regio die hydrotherapie aanbiedt. Dat vinden we belangrijk en zo blijven we toonaangevend in Culemborg!