Beste sporters,

GOED NIEUWS…. er komen meer small group lessen bij. Twee Pilates lessen en een Yoga les. Heb je hiervoor interesse meld je aan en kom dan meedoen met een gratis proefles.
Bij genoeg aanmeldingen starten we de les. Aanmelden kan op coretfitness@hotmail.com

Maandagavond van 21.00-22.00 uur.

PILATES een rustige les met pilates oefeningen waar het laatste gedeelte zal bestaan uit rek & stretch oefeningen en zal worden afgesloten met een diepe ontspanning, zodat je lekker relaxt je bed in kan rollen.

Vrijdagavond van 19.00-20.00 uur.

PILATES een echte BASIS pilates les. De nadruk ligt hier op the core, houding in lig, zit en stand met bewegen en ademhaling. Ook in deze les veel rek en ontspanningsoefeningen. Hele goede training voor mensen met rug, nek en bijv schouderklachten, als je net bent bevallen en je weer op wilt bouwen.
Maar ook om lekker ONT-stresst het weekend in te gaan.

woensdagavond 20.15-21.15 uur

YIN YOGA Rustige Yogavorm waar houdingen zonder spierspanning langer worden aangehouden, het bevordert de lenigheid en stimuleert het bindweefsel. Yin Yoga verbetert de stroming van energie, de immuniteit en emotionele stabiliteit .

De groepslessen staan los van het fitness abonnement. Je betaald deze met credits die op een 10 of 25 rittenkaart staan. Wel krijg je 20 euro korting iedere maand op je fitness abonnement zolang je de groepsles volgt ipv 32,50 dus 12,50.