SHAPE bij BAR

Shape is een mix van elementen uit bodyshape & Pilates.

De les is gericht op het verbeteren van je houding en het verstevigen van de spieren. Buik, borst, bil, arm en rugspieren, alles komt aan bod.

Deze les start met Pilates oefeningen. Pilates versterkt en verlengt de spiergroepen. Hierdoor krijg je een sterke CORE (buik-en rugspieren), een goede balans en flexibiliteit van je spieren.

Het tweede gedeelte van de les is spierversterkend. Er wordt gewerkt met verschillende materialen & trainingsprincipes. Door herhalingen van de bewegingen gaat de hartslag meer omhoog.

Bij de cooling down worden er weer meer pilates- en ontspanningsoefeningen gedaan.

Bij Coret Fitness ligt de focus op techniek, veiligheid en heldere aanwijzingen voor optimale bewegingen. Het niveau is iets hoger dan bij Pilates, maar ook hier starten we bij de basisoefeningen en breiden deze rustig op eigen niveau uit. Zodat er voor iedereen jong of oud, man of vrouw vooruitgang te voelen is.

De lessen worden gegeven door Barbara Vinckx (foto rechts), zij heeft al jaren ervaring met  Pilates en bodyshape lessen geven. De les wordt gegeven iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

SHAPE bij BAR zelf ervaren kom dan meedoen met een proefles. Meld je hier aan.