Coret Fysiotherapie heeft zich voor drie jaar verbonden aan de hockey verenigning CMCH! Er hangen op hun sportpark drie mooie winddoeken met ons logo!
In het nieuwe seizoen sponsoren we ook het elftal van de A-junioren van de Culemborgse Korfbal vereniging, meer info volgt!

Deze web-site loopt op zijn laatste benen en zal binnenkort worden vervangen door een gloednieuwe, in een strakke moderne stijl zoals u vanons gewend bent! Makkelijk in gebruik , ook op Uw mobiele telefoon!

De vakantie is voorbij en beide lokaties van Fysiotherapie Coret zijn weer open op de gebruikelijke openingstijden. Ook de zwemtraining Aqua-Vitaal op donderdag ochtend en Zwanger-fit Aqua lessen op zaterdag ochtend zijn weer begonnen! Fitness is ook weer op beide lokaties mogelijk om o.a. de vakantie kilo’s weer te verliezen!

Onze Marloes is de nieuwe fysiotherapeut van het dames paralympisch zitvolleybalteam!! Ze gaat in mei met het team mee op een trainingstrip naar China! Hoe gaaf is dat?! Als praktijk zijn we natuurlijk super trots dat een van onze therapeuten een nationaal paralympisch team ondersteunt! Go Marloes Go! Midden Mei gaatze mee en ze zal op onze facebook pagina regelmatig berichten schrijven over haar avontuur!! Uiteraard blijft ze ook gewoon bij ons werken hoor!!

De praktijk aan de Prijsseweg heeft een grondige schilderbeurt ondergaan door C en C schilderwerken uit , uiteraard, Culemborg. Het is prachtig geworden en we kunnen er weer jaren tegen! Zie de foto’s hiernaast!

De lessen lichamelijke opvoeding van de Lek & Linge school zijn voor dit schooljaar klaar! ‘T was een leuke en succesvolle samenverking dus volgend schooljaar gaan we hier mee door! Wij, als Coret Fysiotherapie, hechten waarde aan dit soort projecten met andere instanties,het is een van de redenen waarom we in dit project van het Waterlinie Zwembad zijn gestapt. Binnenkort gaan we ook een half uurtje les geven op t VMBO van de LEk & Linge en natuurlijk onze samen werking met het zwembad koesteren we: op woensdag gaan we met patienten het water in, denk aan patienten met een nieuwe knie of heup, patienten met een doorgemaakt CVA of MS (vaak in samenwerking met revalidatie centrum de Hoogstraat), op donderdag ochtend Aqua-vitaal en op zaterdagochtend Zwanger-fit Aqua!

Nicole is geslaagd voor haar opleiding “handtherapie” met een 8 !! Keurig gedaan en we hebben er weer een nuttige specialisatie bij! U bent bij Nicole in goede “handen”…;-)

In februari komen er weer klassen van het Lek & Linge bij ons sporten. Dit is een projekt wat we samen met de Lek & Linge ondernemen waarbij de scholieren een keuze kunnen maken hoe ze hun les lichamelijke opvoeding vormgeven. Wij verzorgen daarin de keus: fitness. Tijdens die lessen is het druk in de zaal in onze praktijk in het Zwembad. Wij adviseren onze fitness-klanten om buiten deze tijden te komen of aan de Prijsseweg te gaan sporten. Zie voor de uren dat de scholieren er zijn en hoe druk t dan is de foto’s hiernaast!

De beste wensen voor 2017 iedereen en bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Komend jaar gaat er weer van alles gebeuren; De samenwerking met scholengemeenschap Lek & Linge wordt voortgezet; De groepen Aqua-Fit en Zwangerfit-Aqua worden weer opgepakt na de vakantie periode; Als nieuwe specialisatie kunnen we “hand therapie” aanbieden, om maar een paar voorbeelden te noemen.