Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bij Coret Fysiotherapie kunt u terecht met klachten aan houdings- en bewegingsapparaat. We hebben bijna alle specialisaties in huis. Als u aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling vergoed en we streven er naar u binnen 24 uur te helpen. Behandeling aan huis is ook mogelijk!

Lees verder

Afspraak maken

Afspraak maken

Telefoon Parijsch: 0345-524644
Telefoon Waterlinie: 0345-516547
(bij voorkeur tussen 09.00 en 11.00 uur)

Of maak bij vragen of afspraken gebruik van ons contactformulier.

Neem contact op

Locatie Parijsch

Locatie Parijsch

Prijsseweg 77, 0345-524644

In de nieuwbouw wijk Parijsch, in het markante pand op de hoek Prijsseweg -Beversingel, hebben we sinds 2002 onze praktijk gevestigd. We bieden hier Fysiotherapie met al onze specialisaties en Fitness.

Fitness

Fitness

Fitness bij Coret Fysiotherapie heeft 3 kernwaarden: kwaliteit, rustig en makkelijk. U krijgt een intake, neemt een abonnement en kan komen fitnessen zo vaak u wilt op beide locaties mits u ouder bent dan 18 jaar! Lees verder voor onze prijzen, openingstijden en voorwaarden.

Lees verder

Fysio Coret Aqua

Fysio Coret Aqua

In onze praktijk in het Zwembad hebben we een uitgebreid pakket aan Water -Aqua- aktiviteiten. Hydrotherapie voor patiënten, Aqua-vitaal voor iedereen die in water wil bewegen! Lees alles over tijden, prijzen en voorwaarden. Alles uiteraard in water van 30 graden.

Lees verder

Locatie zwembad

Locatie zwembad

Multatulilaan 5a, 0345-516547
In Culemborg Oost, in zwembad “de Waterlinie” hebben we een praktijk met alle fysiotherapie en fitness voorzieningen. Tevens gebruiken we het zwembad voor o.a. revalidatie, hydrotherapie en aquafitness.

Lees verder

Coret Fysiotherapie & Fitness Culemborg

Welkom bij Coret Fysiotherapie. Met 2 locaties in Culemborg (Oost en West) zijn wij al 19 jaar dé fysio- en fitnesspraktijk van Culemborg! We zijn inmiddels ook de grootste praktijk van Culemborg, dat was nooit het doel, maar we zijn er zeker trots op dat we in de afgelopen negentien jaar het vertrouwen van u en vele anderen hebben gekregen! In ons team van negen fysiotherapeuten hebben we allemaal onze specialisaties, o.a.: Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Oedeemtherapie en Handtherapie. Ook voor Dry Needling en Medical Taping kunt u bij ons terecht. Uniek is onze samenwerking met zwembad De Waterlinie. Wij zijn de enige praktijk die therapie in het water aanbiedt, ook wel hydrotherapie genoemd. Perfect voor revalidatie na een heup- of knieoperatie. U kunt er alles over lezen op deze website! Ook voor fitness bent u bij ons aan het juiste adres. Onze simpele formule; een goedkoop abonnement en hoge kwaliteit maakt ons uitzonderlijk binnen Culemborg. Bezoek ons aan de Prijsseweg 77 en in zwembad De Waterlinie, Multatulilaan 5a. Onze praktijken zijn geopend van 07.30 tot 21.00 uur  ’s avonds, tevens zijn aan huis behandelingen mogelijk.

Kortom:

  • Geen wachtlijst, meestal dezelfde dag nog een consult
  • (bijna) Alle specialisaties in huis
  • Eigen, ruime fitnessuitrusting in moderne praktijken
  • Geen verwijzing nodig van de arts (DTF) en door alle zorgverzekeraars vergoed
  • Gratis parkeermogelijkheid